FA Žalgirietis

Trakų Taurė - 2013

Rugpjūčio 29 d. Žalgiriečio komanda 2000 m. g. dalyvavo turnyre Trakuose. Turnyre dalyvavo penkios komandos iš Trakų, Vilniaus, Kaišiadorių, Alytaus ir Jonavos. Varžybos vyko pogrupio principu, kiekviena komanda turėjo sužaisti tarpusavyje ir surinkusi daugiausia taškų tampa nugalėtoja. Šio amžiaus vaikai naujame sezone jau žais 11x11, todėl turnyras buvo labai gera repeticija prieš naująjį sezoną.

Pirmose varžybose susitikome su šeimininkais Trakais. Varžovai buvo pranašesni ir nugalėjo mus 3-0. Gera pamoka Frown. Antrose varžybose susitikome su Kaišiadorių komanda. Vaikinukai jau po truputį apsiprato su aikšte ir nuo pirmų minučių diktavo savo sąlygas aikštėje. Nors buvo sukurta nemažai progų įvarčiui pasiekti, po apmaudžios klaidos patys prasileidžiame ir atsiliekame 0-1 Frown. Žalgiriečiai nepasimeta, greitai ne tik atstato pusiausvyrą, bet ir įsiveržia į priekį. Rungtynės jau eina į pabaigą ir pergalė jau arti, bet apmaudi klaida gynyboje ir varžovai lygina rezultatą. 2-2 taip ir baigiasi varžybos. Trečiose varžybose mūsų laukia visas pergales iškovojusi Jonava. Žalgiriečiai kaip lygūs su lygiais žaidė su lyderiais ir tik varžybų pabaigoje prasileidę apmaudų įvartį pralaimėjo 0-1. Paskutinėse turnyro varžybose susitikome su Alytaus komanda. Pergalės atveju dar galėjome užlipti ant prizininkų pakylos. Vaikinukai suprasdami rungtynių svarbą nuo pirmų minučių užspaudė varžovus. Aktyvus žaidimas greitai davė rezultatą ir po gražios atakos mes pelnome įvartį ir įsiveržiame į priekį 1-0. Pelnę įvartį žalgiriečiai kiek atsipalaidavo ir už tai buvo nubausti. Alytiškiai apsigynę nuo mūsų atakų surengė greitą išpuolį ir išlygino rezultatą. 1-1 rezultatas išliko iki rungtynių pabaigos, kuris varžovams garantavo trečią vietą, o mus nustūmė į ketvirtą.

Turnyras buvo labai naudingas mūsų komandai. Susirinkę po vasaros atostogų ir pirmą kartą žaisdami per visą aikštę, vaikinukai nepasimetė ir stengėsi vykdyti trenerių užduotis. Problemų yra daug ir laukia didelis darbas, bet jau matosi žaidimo gairės ir jas toliau reikia tobulinti. Treneriai dėkoja : Lukui Ž., Šarūnui, Pauliui M., Laurynui, vartininkui Aleksui, Donatui, ,,legionieriui“ iš Armėnijos Mikai, Pauliui B., Nojui P., Justui, Domantui, Erikui, Aleksui ir Nikitai. Sėkmės naujame sezone Wink.

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043