FA Žalgirietis

Tarptautinis vaikų U – 14 turnyras ALYTUS CUP – 2015

Kovo 14-15 dienomis, Alytuje vyko Tarptautinis vaikų turnyras, kuriame sėkmingai sudalyvavo Žalgiriečio komanda. Turnyre be mūsų dar dalyvavo ,,Mosp-Jagiellonia“ Lenkija, ,,Wigry“ Lenkija, ,,Auska“ Alytus ir Alytaus SRC. Varžybos buvo vykdomos rato sistema, du kėliniai po 25 min.

Pirmose varžybose susitikome su ,,Wigry“ komanda ir po dviejų Meinardo įvarčių nugalėjome lenkiukus 2-0. Kiek pailsėję stojome į kovą prieš stiprią ,,Mosp-Jagiellonia“ komandą. Augalotiems ir fiziškai bei techniškai pranašesniems varžovams nusileidome 0-2. Po pirmos dienos kovų dar niekas neprarasta. Vykstame ilsėtis ir ruoštis rytojaus kovoms, kur mūsų lauks dvi Alytaus komandos.

Pirmose antros dienos varžybose susitikome su metais jaunesne ,,Auska“. Nors varžybas laimėjome 4-1( 3Meinardas, 1 Maksas), tačiau treneriai vaikinukams turėjo daug priekaištų. Po rimto ir vyriško pokalbio, kaip parodė tolimesni įvykiai, vyrukai padarė išvadas. Paskutinėse turnyro varžybose susitikome su lyderiais, visas pergales iškovojusiais Alytaus SRC. Nors rungtynių starte prasileidome įvartį, bet nepasimetėme, o kaip komanda sutelkėme, kovojome kiekviename aikštės metre ir nugalėjome šeimininkus 3-1 ( 2 Nojus, 1 Paulius). Pasibaigus turnyro kovoms net trys komandos surinko po devynis taškus. Susumavus tarpusavio pelnytus įvarčius pirmą vietą užėmė ,,Mosp-Jagiellonia“, antrą ,,Žalgirietis“, trečią Alytaus SRC. Geriausių žaidėju mūsų komandoje, pelnęs penkis įvarčius, buvo pripažintas Meinardas. Turnyras buvo puikiai organizuotas ir labai naudingas komandai, kuri ruošiasi antram Lietuvos čempionato ratui. Treneriai dėkoja komandai: Povilui S., Andriui, Rokui, Patrikui, Adoliui, Meinardui, Martynui V., Povilui K., Maksui, Artūrui Ver., Nojui, Markui, Pauliui, Ryčiui, Vilimui, Artūrui Vilk. Jau kitą savaitgalį vaikinai startuos Tarptautiniame turnyre Vilniuje. Sėkmės.

https://www.facebook.com/alytausfutbolofestivalis


 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043