FA Žalgirietis

Futbolo turnyras “ Pavasario taurė – 2012”

2012 03 24d. praūžė siautulingas vaikų futbolo turnyras “Pavasario taurė - 2012”. Šį turnyrą suorganizavo SFM “Žaibas” ir į pavasario sutiktuves, kartu su futbolu pakvietė aštuonias futbolistų komandas.

  Žaidėjų amžius tarpsnis buvo gan skirtingas (nuo 2006m iki 2003m gimimo), todėl ir kovos vyko itin siautulingai ir įtemptai. Reikia pasidžiaugti, kad mažiesiems futbolistams netenka varžytis tusčiose sporto salėse ir futbolas tikrai nėra tarp nepopuliarių sporto šakų Lietuvoje, nes sirgaliai visada vyksta kartu su savo komandomis ir net pusdienį trunkančiose varžybose jiems neretai tenka ir pastovėti.Tokio amžiaus vaikų varžybos išsiskiria dar ir tuo, kad treneriams tenka ne tik dirbti savo darbą su auklėtiniais, bet ir raminti įsikarščiavusius tėvelius(sirgalius), kurie atsineša palaikančius komandą plakatus ,geras emocijas ir stiprius balsus )

Varžybose susirungė šios komandos: SFM”Žaibas”; Vilniaus FM 2; FA “Žalgirietis-Grigiškės”; SFM”Žaibas “(2005); Vilniaus FM 1“ ; BFA; FA “Žalgirietis”; SKF “Rotalis”

Vilniaus FM 1” ir SFM”Žaibas” surinko po 9 taškus ir kovėsi dėl I-II vietų. Po labai įtemptos kovos kaip ir dera turnyro organizatoriams, nugalėjo SFM”Žaibas” 4:2 ir užėmė I vietą.

Dėl III-IV vietų galinėjosi broliai šaunuoliai FA ” Žalgirietis-Grigiškės”, kuri pelnė 6 taškus ir FA “Žalgirietis” su 4 taškais pogrupių rungtyse. Kaip ir dera tikriems broliams - sužaidė be kraujo ir ašarų praliejimo lygiosiomis 0:0 .

, komandai ( 2006-2004m.), treniruojamai Remigijaus Klimavičiaus, atiteko garbinga III vieta

IV vieta atiteko broliams šaunuoliams FA “Žalgirietis”.

V-VI vietas pasidalino SKF “Rotalis” ir Vilniaus FM

VII-VIII – BFA ir SFM”Žaibas “(2005).

Turnyre buvo paminėti ir naudingiausi žaidėjai, bei geriausias vartininkas. Jiems įteiktos asmeninės dovanėlės. Geriausiu turnyro gynėju buvo pripažintas Ąžuolas.G, o Nedas.K geriausias komandos FA ” Žalgirietis-Grigiškės”, žaidėjas (3 įv). Už geras kovas treneris dėkoja: Rapolui (2 įv.), jauniausiam komandos žaidėjui Aisčui (2006 m.), Aleksandrui, Michailui, Vaidui, Dominykui, Ernestui, Danieliui ir Nojui.

Ačiū renginio organizatoriams, tėveliams ir žaidėjams už puikiai praleistą laiką, už geras emocijas ir norą siekti pergalės.

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043