FA Žalgirietis

Futbolo turnyras ,,VILNIUS CUP-2012’’

Š.m. gegužės mėn. 5 d. FA,,Žalgirietis’’- 2002 m komanda dalyvavo SFM,,Žaibas’’ organizuotame turnyre. Jame dalyvavo septynios komandos: SFM,,Žaibas’’, SFM,,Žaibas’’-2001m., FA,,Žalgirietis’’, SM,,Dainava’’, Vilniaus FM, FA,,Ekranas’’ ir svečiai iš Latvijos FC,,Jurmala”.

Pirmas susitikimas aikštėje laukė su Vilniaus FM komanda. Rungtynės baigėsi rezultatu 3-1 Žalgiriečių naudai (įvarčiai: S.Nojus, Meinardas, Danielius).

Sekančios varžybos - su Alytaus SM ,,Dainava’’. Žalgiriečiai turėjo akivaizdų pranašumą ir varžybas laimėjo rezultatu 3-0 (įvarčiai:Justas, Meinardas, Danielius).

Trečiose varžybose susirėmėme su stipria ,,braliukų’’ komanda FC,,Jurmala’’(Latvija). Rungtynės prasidėjo puikiomis Žalgiriečių atakomis. Vienos iš jų metu taiklus ir stiprus puolėjo Danieliaus smūgis buvo neatremiamas. Mūsų komanda veda 1-0, bet netrukus rezultatą išlygina latviai ir rungtynės baigiasi lygiosiomis 1-1.

Ketvirtose varžybose Žalgiriečiai nepalieka jokių vilčių FA,,Ekranas’’ komandai ir laimi jas triuškinančiu rezultatu 5-0 (įvarčiai: Meinardas, Danielius-2, Kostas, Deimantas).

Toliau seka įnirtinga kova su SFM,,Žaibas’’- 2001m. Mūsų komandos rezultatyviausi žaidėjai Danielius ir Meinardas nepagaili priešininkų ir komandai atneša dar vieną pergalę 2-0.

Paskutinėse rungtynėse laukė susitikimas su turnyro šeimininkais ir stipriais mūsų varžovais SFM,,Žaibas’’ komanda. Lemiamas Danieliaus įvartis ir 1-0 rezultatu varžybas laimi Žalgiriečiai!!! 

Futbolo turnyro ,,VILNIUS CUP-2012’’ NUGALĖTOJAI – FA,,Žalgirietis’’- 2002 m!!!

Geriausiu turnyro žaidėju buvo išrinktas Danielius (įv. 7) ir geriausiu komandos gynėju pripažintas Kostas.

Dėkojame: Deimai,Vaidui, Justui, Nojui St., Nojui Burd., Kostui, Gregui, Danieliui, Meinardui, Viliui, Dovydui, Lukui, Gabrieliui, Nerijui, Ignui ir Titui už gražias ir kovingas varžybas.

Didelis AČIŪ futbolistų tėveliams už suteiktą vaikams galimybę dalyvauti turnyreSmile

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043