FA Žalgirietis

Vilnius Cup - 2012

2002m. žalgiriečiai praėjusį šeštadienį dalyvavo Vilnius Cup turnyre, kur B grupėje susitiko su VMFD "Žalgiris" futbolininkais - imtynininkais (ūgiu ir svoriu mus pranoko kone dvigubai), tačiau mes žaidėme greičiau, tiksliau bei protingiau.

Danielius pirmasis išveda mūsų komandą į priekį, bet pora labai tolimų varžovų smūgių pasiekia tikslą ir, mes jau turime vytis varžovus 1:2. Rezultatą po keleto gražių atakų išlygina Nojus St. 2:2...bet laiko neperdaugiausiai ir rungtynės pasibaigia lygiosiomis. Antrose rungtynėse susitinkame su Granito futbolininkais, kurie Lietuvos salės mažojo futbolo turnyre po atkaklios kovos įveikė mūsų vyresnėlių komandą. Taigi, komanda labai rimta, bet mes pradėjome tiesiog įspūdingai. Jau antrąją minutę Danielius savo galinga kaire koja laužo skersinį ir smeigia įvartį - gražuolį. 1:0. Varžovai galingesni ir tuo 2 kartus naudojasi 1:2. Tačiau Danius nerimsta ir įmuša praktiškai identišką antrąjį įvartį - 2:2. Lieka pora minučių, bet labai tolimas aukštas smūgis įlekia mūsų vartininkui "už kalnieriaus" 2:3. Apmaudus pralaimėjimas, tačiau dar laukia vienos labai svarbios rungtynės dėl antrosios vietos grupėje su Žaibas - 2002. Gynyboje sužaidėme praktiškai be klaidų, todėl priekyje turėdami daugiau laisvės pelnėme net keturis įvarčius. Pirmasis pasižymi mūsų "enerdžaizeris" Povilas. Rezultatą padvigubina Vilius 2:0. Varžovai švelnina rezultatą, bet... tai tik įsiutina Nojų St., kuris, tarytum Anglijos Premier lygos žaidėjas (John Terry iš Chelsea), įsibėgėjęs aukštai iššoka, užlipa ant trijų varžovų ir muša įvartį galva. Tokį vaizdą vaikų futbole labai retai sutiksi. O lemiamą tašką šiose rungtynėse deda Augustas, kuris šauniai uždaro perdavimą po kampinio 4:1.

Dėl trečiosios vietos kovėmės su Žaibas - 2001 komanda. Abi ekipos susikūrė po keletą progų, bet jomis nepasinaudojo ir viską lėmė 7m baudiniai. Žalgiriečiams šis mini egzaminas nepasisekė ir nusileidome varžovams rezultatu 0:2. Ketvirta vieta vyresnių komandų turnyre gana geras pasiekimas, bet sustiprinus vartininko pozicija ši komanda gali kalnus nuversti. Dėkui vaikams ir jų tėveliams, kurie karštoką gegužės 2 tarptautinę darbo dieną...nedirbo, o šauniai palaikė savo vaikus. Iki kitų susitikimų.

bwd  Nuotrauka 1/34  fwd

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043